Évértékelő évzáró a Honvéd Nyugdíjasoknál

Évértékelő évzáró a Honvéd Nyugdíjasoknál

A tervezetteknek megfelelően megtartotta év értékelő közgyűlését 23-án a Honvéd Nyugállományúak Klubja. A rendezvényt jelenlétével megtisztelte Dr.Sütő lászló városunk polgármestere, Mészáros Károly őrnagy a a kaposvári 4. Toborzó és Érdekvédelmi Központ érdekvédelmi részlegvezetője.

A helyi nyugdíjas egyesületek képviseletében Szentes István Bajtársi egyesület elnöke, Salamon Györgyné Mozgáskorlátozottak Marcali Csoport vezetője. és természetesen a tagság.

A rossz időjárás ellenére ( havazott városunkban ) sokan eljöttek a közgyűlésre.

Héger György elnök köszöntötte a megjelenteket, majd ismertette a beszámolót. Sok mozgalmas program volt 2017-ben amely színesebbé tette a nyugdíjas klub életét. Kirándulás az országházba, Székesfehérvárra, Tapolcára, zarándoklat Somogyváron. Városi nyugdíjas klubok találkozója Gyóta pusztán. Nőnap, idősek világnapja, honvédelem napja, rendezvények. Előadások, versenyek, kiállítások tették színessé a klubéletet. A pénzügyi támogatások fedezték a rendezvényeket.

Zárásként megköszönte az elnök a volt vezetőség munkáját és okleveleket adott át részükre: Gazdag Jánosné, Raposa Lajosné, Fullajtár István, Semeniuk Zoltán.

Az új 2018-as évhez kívánt jó egészséget és részvételt a tagság részére.

Comments are closed.